Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 259 km

Man houdt vrouw tijd vast in auto

Toegevoegd: 17-03-2010, 16.05 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdag een 47-jarige man uit Drunen aangehouden omdat hij zijn vrouw tegen haar wil in had meegenomen naar Zeeland.


Volgens de politie Brabant-Noord had de man de vrouw gedwongen vanuit Drunen mee te rijden naar Goes, een reis van ruim een uur. De vrouw mocht onderweg niet uitstappen. De politie werd gewaarschuwd en agenten van het Zeeuwse politiekorps konden de man aanhouden in Goes.

De verdachte is woensdagmorgen overgebracht naar het politiebureau in 's-Hertogenbosch. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. (17-3-2010 om 21:47)
Wie zegt dat het om ondergeschiktheid gaat? Die kerel moet maar zo knettergek zijn, dat je niet anders kan, dat heeft dan niets met ondergeschikt zijn te maken lijkt me zo. Ben jij ondergeschikt als je niet uit een rijdende auto oid durft te springen? Waarschijnlijk reden genoeg voor de vrouw.
Moniek (17-3-2010 om 18:10)
Ondergeschikt? Die vrouw komt er hopelijk goed bovenop! Vrouwen zijn t sterkere ras.. Veel sterkte! P.S. Die man moet flink bestraft worden.
MotoRob (17-3-2010 om 17:46)
@Marinet, in sommige religies is de vrouw nog steeds ondergeschikt aan de man (helaas).
Marinet (17-3-2010 om 17:01)
Deze dwaas had in de jaren achtienhonderd moeten leven,toen was de vrouw onder geschikt van de man,maar die tijd is voorbij,wat een stakker is die man.
Ik (17-3-2010 om 16:26)
Nou ja, echt gek!!
Cookie-instellingen beheren