Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor oplichter

Toegevoegd: 17-03-2010, 18.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is al enige tijd een oplichter actief. De politie waarschuwt mensen voor deze man.


De man belt bij mensen aan, vertelt een zielig verhaal en vraagt dan geld. Hij vertelt o.a. dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt of dat hij zonder benzine staat en vraagt dan of hij wat geld kan lenen.

Nadat hij het geld heeft gekregen zien de mensen hem niet meer terug. De politie vraagt aangifte te doen bij oplichting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (18-3-2010 om 15:14)
Hier in Goes ook! Zaterdag 6 maart rond 24 uur stond er een man in werk/verf kleding bij mij voor de deur en afgelopen woensdag exact dezelfde persoon bij vrienden van mij. Beetje lang persoon, met kort blond haar. Bij politie melding gedaan. Hopelijk doen ze er wat mee. Je kan er op wachten...
Vlissinger (18-3-2010 om 09:44)
Dit precies zelfde verhaal heb ik een paar jaar terug al gehoord. Zeker 6 jaar terug. Was er ook iemand die mij aansprak met het zelfde verhaal. Hij ging rond bij de shell in vlissingen. Niet in trappen!
Walter (18-3-2010 om 02:38)
Toevallig heeft deze gast woensdagavond 23.40 bij mijn ouders aan de deur gestaan met hetzelfe rotsmoesje. Tvg deed me pa open en niet me moeder ze wisten dat ik nog langs kwam deze gogemert tikt een paar keer op je raam alsof hij een bekende is!!! Hoop dat hij morgen bij mij komt...
Jaco (17-3-2010 om 21:55)
Mensen die een zielig verhaal ophangen en je niet kent die geef je toch niks!!!! Ben wat dat betreft erg achterdochtig. Het blijkt regelmatig uit t nieuws dat dit gebeurt. Aardig zijn voor anderen is op dit moment hot maar zorg ervoor dat je geen misbruik van je laat maken!
Cb (17-3-2010 om 19:38)
Wie geef er nu geld aan iemand aan de deur dat snap je tog dat het een bedrieger is
Moniek (17-3-2010 om 19:28)
Misselijk hoe mensen misbruik maken, van de goede aard van deze mensen.. En dan nog van die reclame's op tv; Aardige mensen? Hoe moeten we daarmee opgaan?' Nou schaam je rot!
Cookie-instellingen beheren