Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Belg met drugs op zak in Breskens

Toegevoegd: 17-03-2010, 21.46 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op het Veerplein in Breskens is woensdag een 26-jarige man uit Nieuwpoort (B) betrapt met 10 gram hennep op zak.


De man werd omstreeks 16.30 uur aangehouden. De man had de drugs even daarvoor in Vlissingen gekocht en wilde deze meenemen naar zijn eigen land.

De Belg deed afstand van de hennep en kreeg een bekeuring van vierhonderd euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een tevreden roker is geen onrust stoker (18-3-2010 om 14:45)
Legaliseer of verbied de softdrugs want wel mogen kopen en niet mogen vervoeren is krom, oproken in de koffieshop mag wel maar daarna onder invloed naar huis rijden niet hoe moeten wij softdrugs rokers onze wiet dan thuis krijgen? politie ga toch echte boeven vangen
Rick (18-3-2010 om 11:57)
Dit is in principe gewoon diefstal, ze wel toelaten het te kopen, maar als ze buiten komen gelijk afpakken en boete geven. Het gedoogbeleid is gewoon ontoereikend, en kost alleen maar geld. Daarbij is drank een heel stuk erger, en dat vind iedereen ook maar normaal. Den Haag is hypocriet.
Condor (18-3-2010 om 11:54)
Allee, dien ollanders zijn wel duur met die paffers. Die 10 gram koste al een klein kapitaal maar dat rookverbod daar, is niet te betalen! € 400.00 voor die 10 gram en toen rookte die nog nie eens.... Gewoon algeheel verbod op roken en drugs, ook voor buitenlanders (niet alleen Fransen/Belgen)
Arie (18-3-2010 om 10:18)
Pff. De beste man heeft geld uitgegeven aan vervoer, tunnel, belasting betaald over de brandstof, geld naar Nederland gebracht, altijd fijn ten tijde van een kredietkrisis, maar als bonus mag hij nog even 400,- betalen en zijn wiet inleveren. 't is erg duidelijk dat de politie weinig te doen heeft.
Bob marley (18-3-2010 om 01:49)
Nee! 400€...... die boete is 5x de straatwaarde !¿ die vent heeft nog belasting betaald over de aanschaf ook... een directeur in een X5 hoort zo een boete te krijgen, niet een wiet-rokende toerist die misschien al bankroet is.. zo maak je criminelen.
Cookie-instellingen beheren