Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Jongens breken in bij school Middelburg

Toegevoegd: 17-03-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft maandag en dinsdag vier jongens aangehouden met betrekking tot een inbraak in een schoolgebouw in de Merwedestraat in Middelburg op vrijdag 12 maart rond 23.30 uur.


De vier jongens, drie Middelburgers van 15 en 16 jaar en een 15-jarige uit de gemeente Schouwen-Duiveland bekenden in de school te hebben ingebroken. Ze kwamen de school binnen door het vernielen van enkele ruiten.

Daarna hebben ze in de school voor honderden euro's schade aangericht, een kassa vernield en drinkwaar meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (19-3-2010 om 10:18)
@ jaap vergeer, beter dat de bankdirecteuren allemaal een enkelbandje krijgen. En dat er vroeger nog ontzag voor de politie was, was voordat het CDA met zijn slappe hap kwam waarbij de politie ineens niets meer mocht behalve thee drinken en toekijken omdat anders arme criminelen gekwetst werden.
Jolanda (18-3-2010 om 22:30)
Flink straffen hier begint het mee en is het einde straks zoek .Een strakke hand kan wonderen doen en wie weet leren ze ervan .
Jet (18-3-2010 om 12:25)
Beetje oud nieuws. Mijn dochter zit daar op school en kwam er vorige week maandag al mee en in de loop van de week wist ze ook al te vertellen wie het gedaan had en dat ze al opgepakt waren. Ze moeten een behoorlijke ravage hebben achtergelaten door de hele school.
Robbie (18-3-2010 om 12:14)
Aanpakken die gasten, Flinke taakstraf op die zelfde school en alle schade laten betalen van hun zakgeld. Als ze zo vroeg beginnen en geen waarde hechten aan andermans spullen is dit nog maar het begin van hun "loopbaan"
Jaap vergeer (18-3-2010 om 10:55)
Jong geleerd oud gedaan? Moet de alle jeugd maar een enkelbandje om? Vroeger was je gedwee en een beetje bang voor autoriteit, tegenwoordig zijn we ver doorgeslagen naar de ander kant lijkt het wel. Klopt er misschien iets niet aan onze manieren van opvoeden? Klopt er iets niet aan onze manieren?
Raar (18-3-2010 om 07:05)
Nou dat begint dan al vroeg...
Cookie-instellingen beheren