Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteenbrand Wilhelminadorp

Toegevoegd: 18-03-2010, 09.26 uur
Schoorsteenbrand Wilhelminadorp
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De vrijwilligers van de brandweerpost  Wolphaartsdijk zijn dinsdagavond ingezet voor een schoorsteenbrand in Wilhelminadorp.


Ter plaatse aangekomen bij de woning aan de Roodewijk kwamen er vonken uit de schoorsteen. De Wolphaartsdijkse brandweer is met twee man naar binnen gegaan om op de eerste verdieping en de vliering te kijken hoeveel warmte er was.

De brandweer heeft de kachel leeg gehaald. De bewoners is het advies gegeven het rookkanaal eens goed te laten vegen door een erkend schoorsteenveegbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (18-3-2010 om 17:18)
Ik snap niet dat de brandweer geen kosten in rekening brengt en verzekeraars nog een cent uitbetalen als het weer eens fout gaat. Maar het is zo lekker goedkoop hé.... "milieu en veiligheid, wat is dat" ?
P (18-3-2010 om 11:20)
En hop daar gaan we weer nog maar eens een schoorsteenbrandje. Gelukkig niemand gewond en ook niet teveel schade geloof ik.
Cookie-instellingen beheren