Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Celstraf voor handelen in cocaïne en heroïne

Toegevoegd: 18-03-2010, 14.05 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 32-jarige Vlissinger tegen wie een een celstraf van 21 maanden waarvan zeven voorwaardelijk was geëist, is vandaag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan zes voorwaardelijk.


In 2009 handelde de Vlissinger geruime tijd in cocaïne en heroïne. Hij werd opgepakt, verdween enkele dagen achter slot en grendel en begon weer op nieuw te dealen. Toen een deurwaarder bezig was met de ontruiming van zijn woning dreigde hij haar het raam uit te duwen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (19-3-2010 om 13:08)
'Dreigen het raam uit te duwen'.. Het zijn maar woorden. En geen erg vreemde ook als iemand bezig is jouw huis leeg te halen. Het ljikt me dat die deurwaarder niet alléén het huis kwam leeghalen dus heel ver was de man niet gekomen om zijn dreigement ten uitvoer te brengen. Opgeblazen verhaal dus.
Frans (19-3-2010 om 09:12)
Wat een raar verhaal. Er staat niet eens bij waarvoor hij is veroordeeld.
Robin (19-3-2010 om 06:11)
Vind het wel knap na enkele dagen vast zitten opnieuw dealen en dan nog bijna deurwaarder uit je raam gooien. Help een ieder aan dope en gooi deurwaarder uit je raam b.w.v, krijg je minder straf???
Marco (18-3-2010 om 19:50)
Weg met die 7 maanden voorwaardelijk,geloof men zelf toch niet,dat is juist wat criminelen weten en willen,laat hem lekker lang achter slot en grendel zitten,zoiets kan toch niet..
Anoniem (18-3-2010 om 18:58)
Het is de moeite ? 3 Jaar achter de tralies onvoorwaardelijk. Op zijn minst , wat hij andere mensen aandoet! Met die HardDrugs Rotzooi te dealen.
Bulletje (18-3-2010 om 16:40)
Als dat de volledige straf is kan ik me voorstellen dat mensen niet tegegehouden worden om op opnieuw de fout in te gaan veel zwaarder straffen zulke lui, zeker als ze ook nog dreigen mensen het raam uit te gooien. Tja dit is echt weer nederland
Cookie-instellingen beheren