Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water bij rechtbank Middelburg

Toegevoegd: 19-03-2010, 14.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Ter hoogte van de rechtbank in Middelburg is vanmiddag een personenauto te water graakt.
 
De eigenaar, een 44-jarige Middelburger, had de auto bij Stadsschuur geparkeerd bij het parkeerterrein aan de Nieuwe Haven. Toen hij naar de parkeerautomaat liep om een kaartje te kopen zag hij zijn auto, waarvan hij de auto niet op de handrem had gezet, het water in glijden.
 
Een duikteam van de brandweer kwam ter plekke om bergingsbedrijf Kuzee te helpen om de auto op de wal te zetten. De auto is total loss.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De nooijer (20-3-2010 om 18:43)
Al dat gepraat over dom dom dom ,belachelyk. Dit overkomt je 1 x in je leven ,en kan iedereen overkomen toch,gelukkig dat er geen kinderen of huisdier in zaten ,voor het echt een x fout gaat gemeente m- burg grijp in
Cor (20-3-2010 om 15:16)
Ik kan er ook niet zo goed bij, dat de auto uit zichzelf zo over dat randje rijdt, het is geen zware auto, en de banden komen er tegen....Apart hoor...wij staan daar ook vaak met de auto en maken er wel eens grapjes over, maar dat het dan ook echt kan....
Harry (19-3-2010 om 23:00)
Zonde v d auto. die man kan zich wel voor zn kop slaan gok ik. Maar zijn reactio op omroep Zeeland radio, was wat overdreven. "Dat de gemeente hier iets aan moet doen, hekken plaatsen ofzo". Ja of je let zelf een beetje op! dat kan natuurlijk ook he! Het is wel JE EIGEN FOUT!
Olivier (19-3-2010 om 19:52)
Beetje dom is het wel... Balen van de auto. Ik denk dat deze zijn auto voortaan wel op de handrem of in versnelling zal zetten.
Jedidja (19-3-2010 om 18:08)
Vreemd dat het stoeprandje de auto niet heeft tegengehouden... En tja, een beetje dom is het wel, maar je leert er weer van he....
Natas (19-3-2010 om 17:21)
Ach haast mischien,......zonde zeg vd auto..
Cookie-instellingen beheren