Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Parkeerautomaten vernield

Toegevoegd: 19-03-2010, 15.41 uur
Parkeerautomaten vernield
Door: Danielle Gillesse
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag werden in het centrum van Middelburg 7 parkeerautomaten vernield.


Het gaat om 3 automaten op het Damplein, 2 automaten op de Dam, 1 in de Sint Pieterstraat en 1 Onder de Toren. De openingen voor de kaartjes en het geld werden dicht gespoten en er werden gaten in de automaten geboord. De 7 automaten zijn dusdanig beschadigd dat ze vervangen moeten worden. Het totale schadebedrag bedraagt meer dan vijfentwintigduizend euro.

De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. noniem (19-3-2010 om 22:32)
....en wie betaald die schade? Uiteindelijk de belastingbetaler en dus ook de vandalist. Of is het iemand zonder werk en die toch niets zinnigers is zijn leven te doen heeft dan andermans zaken te slopen? Ik neem aan dat hij/zij toch ook niet blij is als wij zijn/haar voordeur eens aan gaan pakken?
Carel (19-3-2010 om 21:50)
Haha ok wat leuk... je hoeft even geen kaartje te kopen. Vergeet niet dat de belastingbetaler deze schade weer moet ophoesten. Jammer want je kan er zoveel andere leuke dingen mee doen!! Hopelijk wordt de dader(s) gepakt en moet deze de gehele schade vergoeden. Dit is geen kwajongenstreek meer!
Jeroen (19-3-2010 om 18:21)
Mag weer wat kosten..
Cookie-instellingen beheren