Veel arrestaties bij drugsonderzoek

Toegevoegd: 19-03-2010, 17.33 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft een grootschalig onderzoek naar de handel in speed en XTC pillen zo goed als afgerond. In totaal zijn 28 verdachten aangehouden wegens het in bezit hebben van speed en XTC en het handelen in deze drugs. Elf dealers zitten nog vast.

In december 2009 is in Goes een aantal personen betrapt die in bezit waren van speed waarna een onderzoek is gestart. Dit onderzoek leidde naar vijf mannen in Goes die zich bezig hielden met de verkoop van speed. In een woning in Goes werden bij een inval in februari 2010 een halve kilo speed en 400 XTC pillen aangetroffen.
 
In woningen in Middelburg, 's Gravenpolder, Vlissingen, Rilland en Rotterdam zijn ook nog kleine hoeveelheden speed aangetroffen. Een Rotterdammer en een inwoner van Vlaardingen zijn aangehouden als leveranciers van de speed. De andere verdachten zijn afkomstig uit Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, 's Gravenpolder, gemeente Borsele, gemeente Reimerswaal en Zeist. In totaal zijn 65 kopers van speed en XTC, onder wie twaalf minderjarigen, gehoord.

Ook in Zeeuws Vlaanderen deed Politie Zeeland een onderzoek naar de handel in speed. In februari 2010 zijn diverse personen aangehouden. Gebleken is dat een aantal van hen speed kocht van dezelfde inwoner uit de gemeente Reimerswaal die tijdens het onderzoek in Goes is aangehouden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (20-3-2010 om 14:59)
Goed werk!! Nu is de rechtbank aan zet om hoge straffen uit te delen, zeker aan die drugsdealers die speed verkochten aan minderjarigen. Laat hun maar voelen dat ze crimineel bezig waren en stel een voorbeeld hoe het zeker niet moet.
Ongelooflijk (20-3-2010 om 11:31)
Triest, moet je maar niet zo stom zijn om aan minderjarigen te verkopen! Sukkels..
B. (20-3-2010 om 10:04)
Goed gedaan politie... Uitbannen die zooi....!!!!
Dirk (19-3-2010 om 19:52)
En dan maar zeggen dat de politie niets doet.... Ik zal de reacties van die personen met smart afwachten. Goede zaak!
Rico:D (19-3-2010 om 19:13)
Das niet mis, dus zal geen lijn speed meer te krijgen zijn. gaan ze allemaal over op de coke heh :D
Chiel (19-3-2010 om 18:43)
Netjes gedaan Politie!! Haal dat tuig maar van straat!!