Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Man met stroomstootwapen opgepakt

Toegevoegd: 19-03-2010, 17.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is vannacht een man aangehouden die een stroomstootwapen in zijn bezig had.


De man, een 23-jarige inwoner van Baarle-Nassau werd rond 02.30 uur op de Poelendaeleweg aangehouden. Agenten zagen hem op de Poelendaelesingel rijden zonder achterlicht en ze wilden hem daarvoor bekeuren. Bij het zien van de agenten draaide de man om maar viel daarbij.

De man ging er lopend vandoor de Trompstraat in, door een brandgang van de Trompstraat in de richting van de Poelendaeleweg. In de brandgang gooide de man iets over een heg. Toen hij uiteindelijk staande werd gehouden kon hij zich niet legitimeren.

De man had een etui met daarin een stroomstootwapen over de heg gegooid en bekende dat hij de fiets van de Stromenweg had meegenomen. Hij deed van beide zaken afstand en is later op de dag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-3-2010 om 23:41)
Raar land leven wij zeg,en na een een dagje zitten en afstand van de zaken te doen,mag die weer op vrije voeten,spijt me........maar moet het niet eens anders?
Rick (19-3-2010 om 23:21)
Hoezo in vrijheid gesteld??? Verboden wapenbezit, fiets gestolen, op de vlucht voor de politie...... Wanneer zit je in Nederland wel eens vast? De mietjesmentaliteit bij Justitie moet maar eens afgelopen zijn. Maar we krijgen een andere premier, eentje die van aanpakken weet, hahahahahaha!!!
Harry (19-3-2010 om 22:57)
Heeft meneer nog een boete (of 2) gekregen? of was beloven dat hij t niet meer zou doen voldoende?
Moniek (19-3-2010 om 21:27)
Waarom heb je zo'n ding nodig? Onzeker?
Johanneke (19-3-2010 om 20:05)
........Hij deed van beide zaken afstand en is later op de dag weer in vrijheid gesteld. ......waarna hij weer een fiets meenam om naar het station te gaan???
Hennie (19-3-2010 om 19:32)
Zo blijft de politie gewoon lekker bezig! Leuk spel hoor! "Wanneer zie ik je weer? "
Cookie-instellingen beheren