Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval Scherpenisse

Toegevoegd: 20-03-2010, 21.16 uur
Gewonde bij ongeval Scherpenisse
Door: Manfred Berrevoets
SCHERPENISSE - Bij een verkeersongeval op de Koningsweg in Scherpenisse is zaterdagavond één persoon gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 18:45 uur plaats toen een bestelbus door nog onbekende oorzaak in de sloot terecht kwam. Omdat het busje rechtop in de sloot stond kon de bestuurder, een 36-jarige man uit Halsteren, zelf uit het voertuig komen.

De man is gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen. De man bleek een gekneusde schouder te hebben opgelopen en mocht na behandeling naar huis.

Het busje is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (21-3-2010 om 16:46)
Nogal wat mensen de laatste tijd die door onbekende oorzaak van de weg af raken. Snelheid zal hier wel de oorzaak niet zijn, toch worden daar de meeste boetes voor uitgedeeld. Sterkte aan de bestuurder in ieder geval.
Cookie-instellingen beheren