Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij overval door trio in Goes

Toegevoegd: 21-03-2010, 18.07 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is in de Cort van de Lindestraat in Goes een 20-jarige man uit die plaats overvallen door een drietal personen.


De drie dwongen hem rond 03.00 uur onder bedreiging geld af te geven. Nadat ze het geld hadden verkregen renden ze weg. De man liep letsel op aan zijn hoofd en is door een dokter behandeld.

Van de daders ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes Noord (26-3-2010 om 12:54)
Die mensen die dat hebben gedaan kunnen beter onbekend blijven zodra we weten wie het is is het niet aleen gevangenis straf of een boete het word ook rellen in de wijk want die 3 die dat hebben gedaan wonen ook in de wijk ze waren lopend of ze hadden hun auto geparkeerd !
Ans (22-3-2010 om 19:11)
Goh waar gaat dit nog over zeg , het ging over een man die aangevallen is niet over wie er snacht's over straat loopt en daarbij mijn dochter gaat ook stap met haar vriend en is dus geen hoer en hij geen crimineel !
A. (22-3-2010 om 18:30)
@hennie. sorry hoor maar volgens mij ben je wel heel zielig en oud. ben je vroeger nooit ns op stap geweest? mensen moeten elkaar met rust laten als is het overdag noch snachts.
@goessenaar (22-3-2010 om 18:00)
Waar zie jij dat het om jongeren gaan de ouderen hebben de grootste mond over de jongeren terwijl merendeel door de oudere word gepleegd lees eerst het bericht voor je een reactie geeft
Karin (22-3-2010 om 15:31)
Hennie voor u is het niet te hopen dat u ooit een dokter nodig hebt midden in de nacht sterkte voor het slachtoffer
Bloempje (22-3-2010 om 14:25)
Ik ben het met de rest eens hennie heeft indd geen leven en weet niet waar ze het over heeft horecamensen en andre gaan pas aan het werk als jij op een oor ligt. sterkte jongeman
Cookie-instellingen beheren