Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt gestolen scooter

Toegevoegd: 21-03-2010, 23.05 uur
Politie zoekt gestolen scooter
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een scooter die dit weekeinde is gestolen vanaf de Bellamystraat in Terneuzen.


Het voertuig, een donkerrode Yamaha Aerox, werd volgens de politie tussen zaterdag 17.00 uur en zondag 15.00 uur ontvreemd.

De scooter heeft het kenteken FV-195-V.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flip (22-3-2010 om 23:22)
In nl is het mode dat de criminelen het recht hebben wij ons geld afgeve aan hun en ons dood werken tot we erbij neervallen en laten we we het maar niet aub zeggen of je word neergestoken dit is het land waar wij in leven!!
Dennis (22-3-2010 om 21:40)
Toen mijn motor gestolen was wist de politie wie hem gestolen had, maar helaas, ze hadden het op dat moment te druk, hem terughalen mocht ik niet, dat was ook diefstal, ze reden weken rond, zonder rijbewijs, op een gestolen motor, onverzekerd.
Joop (22-3-2010 om 19:37)
Wat een gezeur weten jullie de reden dat deze scooter word gezocht? misschien wel in verband met een andere grotere zaak.
Eric (22-3-2010 om 17:52)
Ze zijn mega laks in het onderzoek naar de scooter diefstallen. Ik heb ooit wel eens aangegeven dat ik signalen heb gehoord over de vermoedelijke daders. Ze hebben mij nooit terug gebeld voor verdere info. Had toen al aangegeven dat het personen betreft uit Vlissingen en Terneuzen.
Marco (22-3-2010 om 17:24)
Nietwaar zoopie,soms vinden ze de scooters terug zoals die van mij,met de dader er bij.sommige daders zijn echt nog dommer,want zo als jij er over denkt,word er meer gestolen...vat je hem... men hoort van andere eigendommen af te blijven!!
De Zeeuw (22-3-2010 om 17:19)
Ook nooit goed hé. Als ze niet zoeken dan zit iedereen te zagen dat ze in plaats van flitsen maar eens gestolen spullen moeten gaan zoeken. En als ze eens best goede poging wagen dan loopt iedereen te zagen dat ze maar eens boeven moeten gaan vangen. Wellicht houdt het wel verband met elkaar?
Cookie-instellingen beheren