Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Flinke schade na woningbrand Philippine

Toegevoegd: 22-03-2010, 10.27 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - Een forse brand heeft vanochtend in Philippine voor flinke schade gezorgd in een woning aan de Oude Kerkstraat.
 
Door nog onbekende oorzaak brak volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland rond 08.20 uur brand uit in de keuken van het pand. Brandweerwagens van de kazernes Mauritsfort, Sluiskil en Terneuzen werden opgeroepen om de brand te bestrijden.
 
Volgens de woordvoerder kwam bij de brand een papegaai om het leven. Een exact schadebedrag is nog niet bekend, maar de gehele woning heeft brand-, rook- en roetschade opgelopen. Voor de zekerheid werd een ambulance ter plekke gestuurd, maar niemand raakte gewond.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ander (22-3-2010 om 18:51)
Ik vind het erg voor de papagaai groetjes van rednaxela en naitsabes
S (22-3-2010 om 13:23)
Wat zonde. er stond vermeld dat het nr 24 was, toen ik ging kijken dat het nr 28 was. Die mensen hebben poosje geleden alles veranderd, en nu dit. ik schrok ervan omdat dit het oude huis is van mijn opa. Bewoners, heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren