Schade bij ongeluk Deltaweg Goes

Toegevoegd: 23-03-2010, 14.43 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Op de Deltaweg bij Goes vond dinsdag rond 08.00 uur een aanrijding plaats. Bij de botsing raakten twee auto's beschadigd.

Een 59-jarige automobilist uit de gemeente Veere stopte voor de rij die stond te wachten voor de verkeerslichten bij de afslag Wilhelminadorp. Een 27-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland kon niet tijdig remmen.

De 59-jarige zag hem in zijn spiegels aan komen rijden en reed zelf de berm nog in. Er ontstond toch een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten. Ook werden door de 59-jarige automobilist diverse paaltjes in de berm uit de grond gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (24-3-2010 om 06:17)
Het berichtje was wel de werkelijkheid het is de waarheid en zo gaat hjet ect niemand word wat gegund en tijd om te stoppen voor medemens hebben we niet,en tijd voor kids ook niet!