Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Katten vergiftigd in Vlissingen

Toegevoegd: 24-03-2010, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de omgeving van De Kempenaerstraat zijn woensdagmorgen twee dode katten aangetroffen.


De katten waren mogelijk vergiftigd. Onduidelijk is of er opzet in het spel is. Katteneigenaren worden verzocht hun dieren goed in de gaten te houden.

Door twee eigenaren is inmiddels bij de politie aangifte gedaan van vergiftiging van hun kat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hesus (5-4-2010 om 12:24)
En als iemand er dan eens op wordt betrapt spreken we hier allemaal ineens schande over hoe een zielige man werd mishandel.
Nikki (4-4-2010 om 13:07)
Zelf hebben ze vast een hond? sterileer ze eens wat vaker die dieren,bespaart leed en overschot, wie gaat er nou dieren vergiftigen,als je last heb,kunje beter een emmer water gooien,maar somimge mensen hebben geen verstand en zijn dom om zulke dingen te doen.verschrikkleijk voor de eigenaar.
Redbullie (4-4-2010 om 10:21)
Verschrikkelijk gewoon!
Arie (26-3-2010 om 10:02)
Iemand die katten vermoord spoort toch niet echt, die is echt vele malen slechter bezig 'dan een katten-eigenaar die zijn dieren los laat lopen'. Ik hoop dat de katten-moordenaar zich dat ook realiseert en zijn leven betert, want hier wordt niemand gelukkig van. Wraak is niet zoet, wraak is bitter.
Kattenliefhebber (25-3-2010 om 12:47)
Heb inmiddels begrepen dat ze idd vergiftigt zijn.Hoop dat de persoon die dit op zn geweten heeft snel gepakt wordt.
Baard (25-3-2010 om 12:04)
Niet alleen in vlissingen maar ook in Terneuzen. Omgeving Beatrixstraat. Heb gisteren mijn kater moeten laten inslapen, was waarschijnlijk ook vergiftigd.
Cookie-instellingen beheren