Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motorrijder gewond na ongeval

Toegevoegd: 24-03-2010, 22.05 uur
Motorrijder gewond na ongeval
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Woensdagmiddag rond 15.45 uur vond er op de Guido Gezellestraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor.


Een 21-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Guido Gezellestraat, komende uit de richting van Axel. Op de linker rijstrook kwam hij, net na de kruising met de Vlietstraat, door nog onbekende oorzaak in aanrijding met de 62-jarige motorrijder uit Sas van Gent. Hij reed tevens over de linker rijstrook dezelfde richting op.

De motorrijder is met (zover nu bekend) een zware hersenschudding, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De bestuurder van de personenauto is aangehouden; zijn rijbewijs is ingevorderd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (25-3-2010 om 11:12)
't is van de gekke, maar sommige automobilisten, moeten absoluut een motorrijder inhalen en halen daarvoor de meest gekke capriolen uit. Ik maak dit zelf regelmatig mee en vraag me wel eens af doen ze dit voor de kick of wat voor afwijking is het dan?
@ (24-3-2010 om 23:46)
Beetje raar door onbekende oorzaak maar wel een rijbewijs invorderen. mischien was het wel de schuld van die motorrijder
Cookie-instellingen beheren