Motorrijder gewond na ongeval

Toegevoegd: 24-03-2010, 22.05 uur

Motorrijder gewond na ongeval
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Woensdagmiddag rond 15.45 uur vond er op de Guido Gezellestraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor.

Een 21-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Guido Gezellestraat, komende uit de richting van Axel. Op de linker rijstrook kwam hij, net na de kruising met de Vlietstraat, door nog onbekende oorzaak in aanrijding met de 62-jarige motorrijder uit Sas van Gent. Hij reed tevens over de linker rijstrook dezelfde richting op.

De motorrijder is met (zover nu bekend) een zware hersenschudding, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De bestuurder van de personenauto is aangehouden; zijn rijbewijs is ingevorderd.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (26-3-2010 om 13:37)
@, Verkeer is niet echt mijn ding maar volgens mij heeft het invorderen te maken met getuigenverhoor op straat en het onderzoek van de VOA. (verkeers ongevallen annalyse) Bestuurder van de auto is in dit geval alleen verdachte en zal daarom ook gehoord worden en zonodig word het PV ingestuurd.
MEL (26-3-2010 om 07:20)
Raar hoor, zullen toch wel genoeg getuigen zijn van dit ongeval. Meestal druk en je rijdt toch niet zomaar op de linkerstrook, hoewel je het wel meer ziet. Gedacht dat die motorrijder wel opzij zou gaan zeker, dikke auto voor zo'n jongeman. Je mag daar nog een stukje 70 km/u. Tot rotonde, dan 50.
Bart (25-3-2010 om 21:22)
Daar moeten ze maar eens een flitspaal zetten .ze rijden op die linker baan of ze op een formule 1baan zitten
Francois (25-3-2010 om 15:16)
Hmm, niet de eerste keer dat daar wat gebeurd, hoe hard mag je daar, 50 of 70? Tweebaans weg door de BBK recht toe recht aan, vragen om problemen lijkt mij persoonlijk. Misschien iets voor de wijkagent om dit aan te kaarten bij de wegbeheerder?
Marco hermes (25-3-2010 om 12:05)
Met mijn vader gaat het goed hij mag van geluk spreken.de rest komt wel goed.pa beter schap je zoon co.
Auotomobilst (25-3-2010 om 11:32)
Kwestie van niet in zijn spiegels gekeken.Of gedacht daar kan ik nog voor.Mede weg gebruikers ,kijk in je spiegels aub...Altijd!!!!