Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in pand Vlissingen

Toegevoegd: 25-03-2010, 12.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Boven wasserette Kepil in de Scheldestraat in Vlissingen heeft vanmorgen een grote brand gewoed.


De brand brak rond 11.10 uur uit. Twee personen die zich in het pand bevonden werden opgevangen in één van de drie toegesnelde ambulances. Brandweerwagens uit Vlissingen, Middelburg, Oost-Souburg en Arnemuiden kwamen ter plekke om te helpen. De gealarmeerde traumahelikopter uit Rotterdam is niet meer ter plekke geweest.

De brand was relatief snel onder controle. Rond half twaalf was de brand 'meester'. Ook bleek de situatie ter plekke erg mee te vallen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Over de oorzaak van de brand is nog geen duidelijkheid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloemen laanbassie (26-3-2010 om 09:39)
Als er melding binnenkomt met slachtoffers word er middelbrand of grote brand gemaakt. dat betekend weer dat er mannen met tankauto,s bijkomen om te assisteren en zo kan er een stuk werk uit handen worden genomen waardoor betere slachtofferhulp en het zoeken ernaar sneller verloopt.
Annie en Rien (25-3-2010 om 20:00)
We wensen jullie hel veel sterkte en we hopen dat alles zo weer verder gaan gaan
Buurtbewoner (25-3-2010 om 15:50)
Grote brand?? kwam alleen wat rook uit een kamer was geen vlam te zien matras naar buiten gegooid
R (25-3-2010 om 12:38)
Het was gelukkig maar een matras hoor ! En het was geloof ik ook al de derde keer daar...... Wel een goeie oefening voor de jongens.
Cookie-instellingen beheren