Grote diefstal van bedrijfsterrein

Toegevoegd: 25-03-2010, 23.24 uur

Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - In de nacht van woensdag op donderdag zijn vanaf een bedrijfsterrein aan de Faelweg rijplaten en dieselolie weggenomen.

Er werden ruim 20 stalen rijplaten gestolen van ongeveer 1200 kg per stuk. Ook werd een paar duizend liter dieselolie ontvreemd.

De buit bedraagt enkele tienduizenden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Neeltje jans (26-3-2010 om 18:31)
Jha dat is weer lkr een kosten plaatje voor dat bedrijf maar waarom is de bewaking dan nog op neeltje jans? om mensen zoals hulpverleners lastig te vallen als ze op neeltje jans rijden ofwat doe je werk gwn normaal dan zie je dit als beveiliger deze leg je niet zo maar op je aanhangertje
Arie (26-3-2010 om 09:44)
Nou, 'gelukkig' ... hangen er tientallen camera's op de N57 en N59, het moet niet al te moeilijk zijn voor onze fijne overheid om beelden van de dieven te achterhalen. Zowiezo vind ik dat je terreinen waar tijdelijk duur materiaal opgeslagen wordt beter bewaakt moeten zijn dan meestal het geval is.
Wil (26-3-2010 om 04:21)
Hmm dat is wel heel veel weg dan, was die nacht aan het werk en ben er wel een 5 tal keren langs geweest daar, maar toch echt niets bijzonders gezien daar,