Drie aanhoudingen voor geweldpleging

Toegevoegd: 25-03-2010, 23.25 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Door de politie zijn woensdag drie mannen uit Goes, in de leeftijd van 19- t/m 23 jaar, aangehouden voor openlijke geweldpleging.

De drie worden ervan verdacht afgelopen vrijdag op de Koepoort een 30-jarige plaatsgenoot met een steen op zijn hoofd te hebben geslagen. Dit gebeurde toen de man in zijn auto wilde stappen.

De Goesenaar liep een hoofdwond op die bij de huisartsenpost gehecht moest worden. Ook zijn auto raakte beschadigd. Na verhoor werd één van de verdachten weer in vrijheid gesteld. De andere twee moeten nog langer blijven. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jelle (27-3-2010 om 00:11)
Goed dat ze gepakt zijn! Deze jongens terroriseren goes al een aantal maanden, en zijn regelmatig mensen aan het provoceren tot een ruzie. Afgelopen maand zijn er meerdere mensen mishandeld door het zelfde groepje marrokanen. Al komt dit vaak niet in het nieuws.
Arie (26-3-2010 om 09:02)
Willen de daders eens flink gaan nadenken over hun daad, over hun leven en hoe het nu verder moet. Wie anderen op het hoofd slaat met een steen brengt niet alleen de ander letsel toe, je creeërt voor jezelf een omgeving van problemen waar je steeds moeilijker uitkomt. Doe er wat aan nu het nog kan!
Van O (26-3-2010 om 08:25)
Aanpakken dat tuig. het word ook in goes een probleem. jammer hoor
Marinet (26-3-2010 om 06:41)
Waarom gebeurd zoiets,het is toch te gek voor woorden als je zo iets doet ,ik hoop dat ze daarvoor een behoorlijke straf voor krijgen.