Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij ongeval Cadzand

Toegevoegd: 26-03-2010, 17.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
CADZAND - Vrijdagmorgen omstreeks 08.45 uur is een 59-jarige fietser uit de gemeente Sluis aangereden door een 76-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente.


De fietser reed over de Retranchementseweg in Cadzand toen hij van achteren werd aangereden door een auto. Hij vloog over de motorkap en werd de berm in geslingerd. De automobiliste verklaarde dat zij de fietser over het hoofd gezien had toen zij uitweek voor een koppel eenden dat op de weg zat.

De fietser heeft vermoedelijk een schouderfractuur opgelopen. De Retranchementseweg is een weg waar een geslotenverklaring geldt voor fietsers en bromfietsers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (29-3-2010 om 10:45)
Nee, te hard of dronken rijdende jongeren zijn geen gevaar op de weg dan ...?
Matthijs (27-3-2010 om 18:33)
Bejaarden achter het stuur van de auto, Levensgevaarlijk voor de mensen die niet in die auto zitten. Het word eens tijd dat de overheid laat zien dat ze ECHT geven om veiligheid en dat er strengere regels komen voor bejaarden achter het stuur (drastisch inperken!!!!!)
Cookie-instellingen beheren