Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verdachten inbraak tankstation gepakt

Toegevoegd: 26-03-2010, 17.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een getuige meldde in de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 02.45 uur, dat hij mannen had gezien die aan het inbreken waren bij het tankstation aan de Statenlaan in Middelburg.

Agenten van de Zeeuwse politie zijn meteen ter plaatse gegaan. Zij troffen geen verdachten meer aan bij het benzinestation en zijn toen meteen een zoekactie gestart in de omgeving. De getuige had een signalement doorgegeven, dus toen de agenten twee mannen zagen lopen die aan het signalement voldeden, wilden ze deze mannen graag aanspreken. De mannen voelden daar niets voor en schoten een brandgang in aan de Wijdaustraat in Middelburg.

Direct hebben de agenten de omgeving afgezet en is een speurhond ter plaatse geroepen om het spoor van de verdachten te volgen. De hond liep meteen een tuin in waar de twee mannen zich verstopt hadden. Ze zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zijn ze in verzekering gesteld en zitten ze nu nog vast. Eén verdachte komt uit Middelburg en is 22 jaar oud. De ander komt uit Zierikzee en is 19 jaar oud.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (27-3-2010 om 18:34)
Goede actie!!! Alle lof voor de oplettende getuige!! Die zouden er méér moeten zijn!
Francois (27-3-2010 om 00:51)
En maar zeuren dat de politie niets beter heeft te doen dan bonnen schrijven!!! Netjes gewerkt!