Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw doorgereden na ongeval Goes

Toegevoegd: 26-03-2010, 19.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagmiddag rond 13.00 uur vond er op de Wulfaertstraat in Goes een aanrijding plaats waarbij de veroorzaker is weggereden.


Een bestuur van een blauwe Audi wilde via de Wulfaertstraat in Goes, de Van De Spiegelstraat inrijden. De bestuurder stopte om een paar fietsers voor te laten gaan en op datzelfde moment knalt er een andere auto achterop zijn bumper.

In de auto zat een vrouw. De man wilde gegevens met de vrouw uitwisselen om alles via de verzekering te regelen, maar de vrouw reed door en verdween.

De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vitayalin (28-3-2010 om 12:33)
Wat meer gegevens over die doorrijdende auto zou handiger zijn ipv enkel "een vrouw"
Natasia (27-3-2010 om 12:13)
ze moet dr eigen schamen,van je fouten wegvluchten,
Erik (27-3-2010 om 10:18)
Je moed altijd kenteken noteren bij zulke cituatie als je dat niet doet komen de doorrijders er zonder gestraft te wotden er mee weg
Moniek (26-3-2010 om 21:55)
Nou daar ben je dan lekker mee. Als deze 'mevrouw' fatsoen heeft, meldt ze zich alsnog bij de politie. Het is op dat punt meestal wel druk, dus hopelijk heeft iemand haar kenteken genoteerd en kan de bestuurder van de Audi alsnog de schade verhalen. Succes er in ieder geval mee.
Anja (26-3-2010 om 21:31)
Wat vreselijk min om door te rijden en de ander met de schade te laten zitten Stoer hoor!!!! Hoop dat deze vrouw snel gevonden word zodat haar verzekering (als ze die wel heeft ) de schade van de andere kan betalen
Cookie-instellingen beheren