Wietkwekerij ontdekt in woning Souburg

Toegevoegd: 26-03-2010, 19.07 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Op vrijdagmorgen omstreeks 09.00 uur hebben agenten van Politie Zeeland een hennepkwekerij in een woning in de Oosterscheldestraat in Oost-Souburg aangetroffen en ontruimd.

Een 51-jarige Souburgse verdachte werd buiten het pand aangehouden en is overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij is verhoord. Hierna zijn de agenten de woning binnengegaan.

In de woning troffen de agenten bijna 800 hennepplanten aan en nog eens vier verdachten. Deze vier, een man van 54 uit Oost Souburg, en drie vrouwen, een van 52 uit Oost Souburg, een van 51 uit Oost Souburg en een van 45 zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn ook allemaal aangehouden en naar een politiecel in Torentijd overgebracht. De drie vrouwen zijn omstreeks 17.00 uur weer in vrijheid gesteld.

De twee mannen zitten nog steeds vast, zij zijn in verzekering gesteld. Alle benodigdheden voor de kwekerij zijn in beslag genomen en vernietigd. Uit onderzoek is gebleken dat alle elektriciteit buiten de meter om werd afgenomen en dus gestolen. Delta gaat aangifte doen van deze diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (27-3-2010 om 20:13)
Ze zeggen dat de Wittewijk iets is opgeknapt, dit bewijst het tegendeel!! De hele buurt zit daar vol met zulke criminelen die aangepakt moeten worden.
Piet (27-3-2010 om 18:28)
Wat een onzin de staat verdien er hoop geld aan wat een ander kweet je mag het niet doen maar de staat wel
Rico (27-3-2010 om 10:50)
Goed straffen en uit huis zetten.geen medelij mee hebben,vooral niet als ze ook stroom lopen te stelen voor hun omzet.wees een eerlijke kweker vooral als je 800planten hebt staan.das een flink inkomen per oogst,en te gierig voor stroom te betalen. nee geen medelij en dr uitgooien,en kaal plukken.
Opruimen die troep (27-3-2010 om 10:44)
Ja, jullie zullen anders gestraft worden dan Check point. Boete voor opruimen aan de gemeente, boete aan de delta nuts, taakstrafje voor de plantjes......mocht er toevallig een wapen gelegen hebben dan een half jaartje cel, want zo gaat dat tegenwoordig.
Jan (27-3-2010 om 07:25)
Kijk dat ruimt op ,maar jammer genoeg roeit men het nooit uit als er een wordt gepakt dan komen er drie voor terug zo is het eenmaal dus het is vechten tegen onkruid,dankzij het beleid wat ze hier in Nederland voeren