Inbrekersduo op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 28-03-2010, 22.49 uur

Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Zondagmiddag rond 16.40 uur zijn een 30-jarige man en een 61-jarige man, beiden uit Terneuzen, aan de Wulpenbek in Hoek aangehouden wegens diefstal.

Rond 16.30 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Wulpenbek in Hoek. Door agenten die poolshoogte gingen nemen zijn de mannen, in het pand, op heterdaad betrapt terwijl ze tussen goederen die in het pand lagen aan het zoeken waren.

Ook bleek dat er al een deur, afkomstig uit het pand, in hun auto lag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-4-2010 om 15:48)
Nasen leer jij eerst eens nederlands schrijven het staat vol taal fouten en ik ken toevallig deze mensen en nee zij hebben niets meer gestolen weer vooroordelen he
Nasen (30-3-2010 om 08:25)
En en nu goed onderzoeken of dit de daders zijn van de tientallen inbraken van afgelopen tijd , niet de softe aanpakken gelijk loslaten omdat ze weer met een smoesje komen