Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen uit brommobiel geknipt

Toegevoegd: 29-03-2010, 22.05 uur
Jongen uit brommobiel geknipt
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 15-jarige jongen is vandaag in Middelburg door de brandweer uit een brommobiel geknipt.


De bestuurder, een 16-jarige jongen uit de gemeente Veere, verklaarde dat hij rond 13.20 uur op de Walcherseweg de macht over het stuur was verloren en tegen een boom was aangereden.

De brandweer heeft assistentie verleend bij het bevrijden van de passagier, een 15-jarige jongen uit diezelfde gemeente. Beiden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thyn (4-4-2010 om 15:44)
Luitjes luitjes goed lezen de bestuurder was 16 vraag dan niet wat een jongen van 15 erin doet das egt een vraag van de stichting open deur want dat zal wel een bijrijder geweest zijn verder mg je zo eeen aparaat aleen besturen met een bromfietscertificaat! dusssss
Rick (4-4-2010 om 14:34)
Ja wat weten jullie nou van zijn rijvaardigheid, het slaat egt nergens op!
Wim (2-4-2010 om 21:15)
Tss wat weten julie nu van die rijvaardigheid van mij het zal nooit goed zijn wat de jongeren doen brommers rijden te hard dit is weer te gevaarlijk maar dan julie he vroeger reden julie 45 op julie brommertje en je hield je zeker aan alle regels
Lay-On (30-3-2010 om 19:13)
Je ziet steeds meer van die ondingen scheuren met jongeren erin. Geen rijbewijs nodig en toch de openbare weg op..45 km is nog hard zat zo te zien. Eigenlijk vindt ik dat ze alleen voor ouderen bestemd moeten zijn of helemaal verboden moeten worden van de openbare weg.
R (30-3-2010 om 18:35)
Zo een brommobiel is levensgevaarlijk. Hij haalt bloedstollende snelheden.
Wilfred (30-3-2010 om 18:29)
Ik vind het ook onverantwoord dat jongeren met een brommobiel rijden. Deze autootjes zijn in het leven geroepen voor mindervaliden, en dat zou zo moeten blijven. Pubers op de brommer of op de fiets, 18+ voor de brommobiel. Anders krijgen we er veel mindervaliden, en dus brommobieltjes bij.
Cookie-instellingen beheren