Man wil winkeliers oplichten

Toegevoegd: 30-03-2010, 22.45 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Walstraat in Vlissingen is dinsdagmiddag een 37-jarige man uit Rotterdam aangehouden wegens oplichting.

Deze man had vorige week donderdag met een vervalst identiteitbewijs in een telefoonwinkel in de Walstraat in Vlissingen twee abonnementen afgesloten, dus ook twee telefoons en twee simkaarten ontvangen.

Vanmiddag probeerde dezelfde man dit nog een keer te doen in een andere telefoonwinkel, eveneens in de Walstraat in Vlissingen. Voordat de transactie plaatsvond, kreeg het personeel een waarschuwingstelefoontje van de winkel die eerder werd opgelicht.

De koop ging niet door en de Rotterdammer werd aangehouden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloosje (31-3-2010 om 19:35)
Mijn was het aantal jaren geleden ook overkomen en nota bene door me familielid! Hij schafte een mobiel aan op mijn naam! Later was hij verdwenen en kreeg ik aanmaningen thuis gestuurd! Ik ging ermee naar de politie toe en hun hielpen me verder ermee!
Mariinet (31-3-2010 om 19:06)
Goed gedaan,dit moest veel meer gebeuren zo je ziet,iedereen is niet te vertrouwen.