Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vernieuwde website HVZeeland

Toegevoegd: 30-03-2010, 23.36 uur
Door: Redactie
MIDDELBURG - Vanaf 1 april zal de website die u nu voor u ziet er totaal anders uitzien. HVZeeland.nl en Zeeuwseregio.nl ondergaan dan een grote restyling.


De beide websites krijgen niet alleen een nieuw jasje, ze worden ook nog eens voorzien van nieuwe functionaliteiten. Zo kunt u straks gemakkelijk zoeken, krijgen geregistreerde gebruikers meer reactiemogelijkheden en zal de kwaliteit van het foto- en videomateriaal nog verder omhoog gaan.

Duidelijk zichtbaar zal zijn dat de website minder advertenties bevat. De opzet is rustiger en dat komt u als bezoeker natuurlijk ten goede. Verder zult u merken dat de komende tijd het onderdeel 'Hulpdiensten' volledig geüpdate wordt.

Ook zal het huidige onderdeel 'Diversen' plaatsmaken voor het kopje 'Preventie'. Ook hier zult u binnen korte tijd nóg meer informatie kunnen vinden.

De nieuwe website zal in de nacht van woensdag 31 maart op donderdag 1 april worden vernieuwd. Dit betekent dat de website dan verminderd bereikbaar kan zijn. Wij vragen om uw begrip hiervoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren