Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote truck blokkeert rotonde Heinkenszand

Toegevoegd: 31-03-2010, 08.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Een vrachtwagen blokkeert momenteel de rotonde van de Sloeweg (N254/N62) bij Heinkenszand.


De circa dertig meter lange dieplader, met daarop een stalen frame van Sherwin Alumina Company, reed rond half zes vanochtend vanuit de richting van Heinkenszand over de rotonde. Op weg richting Vlissingen-Oost reed de vrachtwagen zich vast. Ook ontstond er een lekkage.

De provincie heeft de rotonde en het stuk Sloeweg aan beide zijden daarvan afgesloten. Hierdoor kan het verkeer vanaf de snelweg niet meer linksaf richting Vlissingen-Oost en kunnen mensen die vanaf de zijde Heinkenszand komen eveneens niet meer richting Vlissingen-Oost.

Hoe lang de stremming nog gaat duren is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shanna (31-3-2010 om 16:51)
Wow das rot zonde arme chauffeur,mja je ziet het ook wel beetje van te voren die vracht wagen is echt heel lang en die aanhanger er aan. mja al die rotondes leveren ook alleen maar ellende op ze zijner voor veilig heid wordt ergezegt maar merk er weinig van..vd veiligheid.
Roos (31-3-2010 om 15:07)
Handig he die rotondes. Daar denken ze echt over na.
Petje (31-3-2010 om 14:23)
Waarom moet die stremming zo lang duren? Een deskundig takel bedrijf met zware kraan is in Goes gevestigd. Het bedrijf doet al 60 jaar zware berging. Dan is de stremmingstijd waarschijnlijk veel korter. Deskundigheid bij rijkswaterstaat? Ken de in Zeeland gevestigde bedrijven?
Matthijs (31-3-2010 om 14:20)
Rotondes gewoon allemaal weg halen. Het zijn ondingen die ook nog eens gevaarlijk zijn voor fietsers.
J scharff (31-3-2010 om 13:41)
Die rotondes zijn te klein voor zulk verkeer. maar waarom reed deze truck niet gewoon rechtsaf naar de grote weg, daarbij ook vermijdend die doorgang langs de dorpjes
Wim Waleboer (31-3-2010 om 13:28)
Misschien dat ze nu eens wakker worden om bij het aanleggen van rotonden rekening te houden met lang en zwaar transport om ook dergelijk verkeer te kunnen laten passeren.
Cookie-instellingen beheren