Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote truck blokkeert rotonde Heinkenszand

Toegevoegd: 31-03-2010, 08.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Een vrachtwagen blokkeert momenteel de rotonde van de Sloeweg (N254/N62) bij Heinkenszand.


De circa dertig meter lange dieplader, met daarop een stalen frame van Sherwin Alumina Company, reed rond half zes vanochtend vanuit de richting van Heinkenszand over de rotonde. Op weg richting Vlissingen-Oost reed de vrachtwagen zich vast. Ook ontstond er een lekkage.

De provincie heeft de rotonde en het stuk Sloeweg aan beide zijden daarvan afgesloten. Hierdoor kan het verkeer vanaf de snelweg niet meer linksaf richting Vlissingen-Oost en kunnen mensen die vanaf de zijde Heinkenszand komen eveneens niet meer richting Vlissingen-Oost.

Hoe lang de stremming nog gaat duren is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chauffeurtje (31-3-2010 om 13:25)
Goeie reclame voor die poolse prutsers!! lekker goedkoop... hoe en of ut aankomt is punt 2..
Jaap (31-3-2010 om 13:18)
Tsjonge jonge deze poolse chauffeur dacht zeker zonder begleiding te rijden om kosten te besparen. laat zijn baas maar opdraaien voor de gemaakte kosten.
Meisje (31-3-2010 om 13:14)
Tja, dat heb je dan weer wel met die rotondes overal!!
Rob (31-3-2010 om 13:11)
Economische ramp al die rotondens en drempels...
Elise (31-3-2010 om 12:29)
Ja, als je met een gewone vrachtwagen al last hebt van die "broodnodige"rotondes, dan deze helemaal. Kon niemand dat van te voren bedenken??? Heeft de regering te veel geld, die ze zonodig in rotondes moeten steken? Wat 'n last die dingen!
Xandra (31-3-2010 om 12:17)
Ik vroeg me vanochtend ook al af waarom het zo vastliep richting Vlissingen-Oost. Eerst bij Middelburg en later bij Heinkenszand. Dacht dat het iets was bij de tunnel maar het was dus dit. Vervelend maar het ziet er wel spectaculair uit.
Cookie-instellingen beheren