Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 107 km

Grote truck blokkeert rotonde Heinkenszand

Toegevoegd: 31-03-2010, 08.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Een vrachtwagen blokkeert momenteel de rotonde van de Sloeweg (N254/N62) bij Heinkenszand.


De circa dertig meter lange dieplader, met daarop een stalen frame van Sherwin Alumina Company, reed rond half zes vanochtend vanuit de richting van Heinkenszand over de rotonde. Op weg richting Vlissingen-Oost reed de vrachtwagen zich vast. Ook ontstond er een lekkage.

De provincie heeft de rotonde en het stuk Sloeweg aan beide zijden daarvan afgesloten. Hierdoor kan het verkeer vanaf de snelweg niet meer linksaf richting Vlissingen-Oost en kunnen mensen die vanaf de zijde Heinkenszand komen eveneens niet meer richting Vlissingen-Oost.

Hoe lang de stremming nog gaat duren is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P. Lut (31-3-2010 om 11:54)
Mooi voorbeeld van het verkeerd aanleggen van een rotonde. Wanneer komen we in Zeeland eens van de kleine prutsrotondes af? Leg een goede grote rotonde aan, of laat het een gewone kruising zijn.
Jo (31-3-2010 om 11:28)
Ze willen overal rotondes voor de veiligheid en zo veel en groot mogelijk transporteren via vrachtwagen. .. dat gaat niet altijd samen.
Piet (31-3-2010 om 11:08)
Er zijn toch duidelijk regels over dit soort transporten en tijden,
Sobat Kras (31-3-2010 om 11:04)
Daar moet je voor gestudeerd hebben om in de aanloop naar havens en aanliggende industriegebieden dit soort obstakels te realiseren. Grote klasse. Maar ja wat wil je als je zelf in een smartje rij, dan geeft zo'n rotonde toch zeker geen enkel probleem!
Jaap Vergeer (31-3-2010 om 10:51)
Zo is iedereen weer blij met het "downgraden" van de wegen waar met name de gemeente Goes zo trots op is. We zien dat het goed gelukt is en dat vrachtwagen inderdaad veel hinder van de route hebben. Deze grote jongen kan dus ook never nooit niet via de A58 op zijn bestemming kunnen komen
E (31-3-2010 om 10:27)
Leuk hè al die rotondes
Cookie-instellingen beheren