Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote truck blokkeert rotonde Heinkenszand

Toegevoegd: 31-03-2010, 08.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Een vrachtwagen blokkeert momenteel de rotonde van de Sloeweg (N254/N62) bij Heinkenszand.


De circa dertig meter lange dieplader, met daarop een stalen frame van Sherwin Alumina Company, reed rond half zes vanochtend vanuit de richting van Heinkenszand over de rotonde. Op weg richting Vlissingen-Oost reed de vrachtwagen zich vast. Ook ontstond er een lekkage.

De provincie heeft de rotonde en het stuk Sloeweg aan beide zijden daarvan afgesloten. Hierdoor kan het verkeer vanaf de snelweg niet meer linksaf richting Vlissingen-Oost en kunnen mensen die vanaf de zijde Heinkenszand komen eveneens niet meer richting Vlissingen-Oost.

Hoe lang de stremming nog gaat duren is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (31-3-2010 om 10:16)
Ik weet niet of er bij dit transport een signaal auto voor reed, maar dat is volgens mij wel verplicht met een lading van deze afmetingen. Hier zie je dus ook de noodzaak om rotondes aan te leggen met een afsluitbare rijbaan in het midden, zodat transporten net als deze rechtdoor kunnen rijden.
LinCo'H (31-3-2010 om 09:59)
Waarom(!) moet dit soort transport over de weg, EN precies tijdens de ochtendspits plaatsvinden? Ongelooflijk! Over het water "duurt" het langer en "kost" het zeker meer? Nu nog..................?
Harry (31-3-2010 om 09:56)
Als ik me niet vergis is dit de 2e keer dat dit bedrijf vaststaat met een lengtetransport. Vorige week stond hij op het viaduct bij het tolplein vast en heeft hij de rest van de dag op de invoegstrook gestaan om weg te kunnen. Laat dit soort transporten toch eens aan de echte kenners over.
Patrick (31-3-2010 om 09:45)
Huh....met zo'n lengte en dan zonder meesturende wielen op de trailer ? Ik zie tenminste niet één wiel gestuurd staan op de foto's. Dat is vragen om moeilijkheden.
Jaap (31-3-2010 om 09:39)
Duidelijk een geval van verkeerd plannen en verkeerd begeleiden. En die lekkage lijkt me olie, fijn voor de natuur...
Rob (31-3-2010 om 09:27)
Was waarschijnlijk wel een leuke goedkope aanbieding van die Poolse vervoerder...... Want dat deskundige bedrijf met die M. was waarschijnlijk € 1.00 duurder...... Zo zie je maar hoe het Nederlandse transport naar de kl.... geholpen wordt door " deskundige " Oost Europese vervoerders.......
Cookie-instellingen beheren