Weerbericht:
Veel bewolking, vooral in de avond en nacht hier en daar regen
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 45 km

Brandweer rukt uit voor ongeval met beknelling A58

Toegevoegd: 09-02-2005, 22.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is woensdagavond uitgerukt voor een ongeval met beknelling.


Op de A58 reed een man in zijn personenauto vanuit Oost-Souburg in de richting van Middelburg. Net voor de afslag Middelburg vloog de man door onbekende oorzaak met zijn personenauto over de kop en belandde in een sloot.

In eerste instantie ging de politie uit van een ongeval met materiële schade maar al snel bleek dat het ongeval toch ernstiger was. Daarop gingen twee ambulances ter plaatse, evenals de brandweer van Oost-Souburg. Zij kwamen ter plaatse met de tankautospuit 4532.

Omdat de brandweer en het ambulancepersoneel slecht bij het slachtoffer konden komen, en deze op een veilige manier bevrijdt moest worden, werd ook de hulp ingeroepen van de bemanning van het Middelburgse hulpverleningsvoertuig. De brandweer gaf overigens het sein "klein ongeval".

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Zijn Volkswagen Golf is total loss. Van de A58 was tijdens de hulpverlening één rijbaan volledig afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren