Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 255 km

Man tankt zonder te betalen

Toegevoegd: 31-03-2010, 23.13 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vorige week een man aangehouden op verdenking van het tanken bij tankstations zonder te betalen.


In de afgelopen maand zijn diverse diefstallen gepleegd bij tankstations in de regio. In Goes, Middelburg en Kats is diverse malen getankt zonder te betalen. Uit onderzoek is gebleken dat de diefstallen steeds werden gepleegd door een inzittende van eenzelfde auto, de auto was echter steeds voorzien van andere kentekenplaten.

Bij de laatste poging diefstal heeft een oplettende pompbediende zich bij de politie gemeld. Deze herkende de auto. Omdat deze pompbediende zich zo oplettend gedroeg heeft de dief dit vermoedelijk als aanleiding gezien om toch een keer zijn getankte benzine te betalen.

Op die manier werden vrijwel al zijn gegevens bekend bij de politie en kon de man vorige week in Goes worden aangehouden. Het bleek een man te zijn van 28 jaar oud en afkomstig uit Rotterdam. Hij is in een politiecel in Torentijd geplaatst en is gehoord.

De man zit nog steeds vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren