Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 215 km

Terneuzenaar (42) stalkt vriendin

Toegevoegd: 31-03-2010, 23.40 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft maandagochtend een man aangehouden op verdenking van het stalken van zijn vriendin.


De man, een 42-jarige Terneuzenaar, zou zijn vriendin volgens de politie meerdere malen telefonisch hebben bedreigd en lastiggevallen.

De verdachte zit nog vast in een politiecel in gevangenis Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een ervaren ex-vriendin (2-4-2010 om 10:44)
Oja, ik was tig keren lastig gevallen door me ex via mijn hyves! Hij bedreigde me en pikt al me bekende hyvesvrienden van me vandaan! Geldt dat dan ook niet als stalken?
Me (1-4-2010 om 18:13)
Ongeloofelijk, nu ga ze ineens iemand oppakken, heel bijzonder, bij mij mag alles, mijn ex mag me bedreigen via sms, telefoon , thuis aan de deur en ga zo maar door. En niet zomaar even, maar dan zeggen ze moet eerst een misdrijf zijn dan kan je aangifte doen. Dus eindelijk zijn ze wakker.
Hennie (1-4-2010 om 18:03)
Dat soort figuren die niet passen in een samenleving moet je er uit halen. Gewoon Opbergen! Slimmer worden die gasten nooit! Wel lastiger als je ze vrij laat rondlopen! Voor dergelijke miskleunen in de maatschappij hebben wij helaas geen Siberie!
Ik (1-4-2010 om 17:01)
Nou ja zeg!!! Ik heb jaren geleden mijn toenmalige vriend aangegeven ivm stalken. Toen deed de politie niks zelfs niet nadat een specificatie van KPN uitwees dat hij diegene was die me telefonisch steeds lastig viel. Raar gedoe!!!
Piet (1-4-2010 om 15:55)
Ik praat het zeker niet goed, maar ze kunnen je af en toe tot waanzin drijven hoor. Zelf ook meegemaakt, kende mezelf niet meer terug!!
Cookie-instellingen beheren