Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonden bij grote woningbrand

Toegevoegd: 01-04-2010, 19.03 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
KOEWACHT - In een woning aan de Tragel in Koewacht, net over de grens in België, is vanavond rond 18.30 uur een grote brand uitgebroken.


Diverse brandweervoertuigen zijn ingezet om het vuur te blussen. Toen de melding bij de brandweer binnen kwam waren er mogelijk nog personen in de woning aanwezig. Toen de brandweer ter plekke kwam, waren in het pand nog een vader en zijn dochter aanwezig. Zij konden echter op eigen kracht de woning verlaten. De twee hadden wel rook ingeademd en werden daarom ter controle per ambulance naar het ziekenhuis in het Belgische Sint Niklaas vervoerd.

De brandweer alarmeerde een grootwatertransport, maar zette dit niet volledig in. Rond 19.35 uur was de brand onder controle. De woning heeft zware schade opgelopen. Het dak is grotendeels verwoest en ook binnen in het pand is forse schade. Een exact schadebedrag is nog niet bekend.

Een naast de woning gelegen schuur kon worden gespaard. Enkele koeien die in de schuur stonden zijn volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland tijdelijk verplaatst.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren