Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Dronken man is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 01-04-2010, 21.04 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Op de Bernhardweg-West in Nieuwdorp is vannacht een 23-jarige automobilist uit de gemeente Borsele betrapt op rijden onder invloed van alcohol.


De man moest na controle ter plekke mee naar het politiebureau in Goes voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

De politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (2-4-2010 om 20:48)
Noren zijn zuipschuiten eerste klas, maar geen enkele Noor die dan nog achter het stuur kruipt en waarom niet? Bij betrappen, auto en rijbewijs voorgoed kwijt en minimaal een jaar de bak in. En wij? Kerstkransjes en Paaseitjes toe!
Andre (2-4-2010 om 18:10)
Weetje wat er een goed idee is rijbewijs nooit meer terug geven deze mensen horen niet in het verkeer levensgevaarlijk.
Ja-Ja (2-4-2010 om 08:48)
Gelukkig word er door regeringszijde eindelijk wat gedaan aan dat rijden met alcohol. Ja-Ja heeft dit al zovaak geschreven maar wat is een gewoon burgertje. Daar word niet naar geluisterd. Nu gaan ze het eindelijk zelf ook in zien.Hoera. Ik wil 0% alcohol/drugs in verkeer.
Cookie-instellingen beheren