Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeventien boetes bij verkeerscontroles

Toegevoegd: 01-04-2010, 21.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Donderdagmiddag heeft de politie in Vlissingen op twee locaties verkeerscontroles gehouden.
 
Op het oude Scheldeterrein vond een bromfietscontrole plaats. De tweewielers werden gecontroleerd en op de rollertestbank gezet in de oude fabriekshal. Er werden diverse boetes uitgedeeld. Zo werd zeven keer de constructiesnelheid overschreden en reden twee mensen zonder helm. Eén persoon reed zonder geldig rijbewijs en een ander kon geen ID-bewijs tonen. Ook werd één bekeuring uitgedeeld voor een lekke uitlaat.


Er werd ook een aantal automobilisten bekeurd. Eén persoon reed met een aanhangwagen met defecte verlichting en vier personen droegen geen autogordel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (3-4-2010 om 11:22)
Goed bezig! Aanpakken die handel, veel van die scooters zijn een gevaar op de weg, en zonder gordel rijden is echt je eigen fout en weggegooid geld.
Gianna (2-4-2010 om 21:38)
@Kifesh boys Triest hoor. Politie kan wellicht niet door de brandgang, maar kinderen wel. Lekker stoer hoor! Dit soort losers zorgen voor de slechte naam van Bloemenlaan en Middengebied.
Roeland (2-4-2010 om 19:15)
En waar was die andere controle dan??
Kifesh boys (2-4-2010 om 18:58)
Politie denken dat ze iedereen kunnen pakken ik heb een mooie 180cc runner rij lekker elke dag door bloemenlaan nooit gepakt het is kwestie om dsoor de brandgang te rijden en klaar je bent van ze af makkelijk gedaan.politie kunnen tog niet door de brandgang met een motor, tip van de week
Wb (2-4-2010 om 17:29)
Waarom zeurt iedereen altijd als ze en boete krijgen, terwijl je weet dat je scooter harder rijd dan de toegestane snelheid. Neem je verlies, en hoop dat ze er volgende keer niet staan!
Matthijs (2-4-2010 om 15:39)
Constuctie snelheid overtreden? Dus die scooters liepen allemaal harder dan 80? Want dat is de constuctiesnelheid (bij 90%), zo komt ie uit de fabriek en daarna wordt ie kreupel gemaakt in NL. En een boete voor geen ID is gewoon diefstal. En ondertussen blijft de criminaliteit stijgen!