Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 02-04-2010, 14.04 uur
Door: Daniëlle Gillesse
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdag rond 00.45 uur een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens mishandeling.


De man was een woning aan de Jan Vermeerlaan binnengedrongen en had de bewoonster bedreigd met een wapen. De vrouw zag kans de woning te ontvluchten en de politie te waarschuwen. Deze kwam gelijk ter plaatse en heeft de man aangheouden in de woning.

Hij is ingesloten in Torentijd voor verder onderzoek. De mishandeling vond plaats in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (5-4-2010 om 08:14)
Ach zal wel weer,zolang alles u wat het is blijft het zo toenemen,sins hier vanalles binnenstroomt is er steeds meer geweld.het is normaal aan het worden en die stomme computerspelletjes beinvloedt ook,zou verboden moeten worden.