Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ernstig ongeluk N286 Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 02-04-2010, 14.43 uur - Update: 02-04-2010, 23.51 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Bij een ongeluk op de kruising van de N286 met de Oudelandseweg in Sint Maartensdijk is vandaag een scooterrijder ernstig gewond geraakt.
 
Het slachtoffer, een 67-jarige man uit Duisburg, kwam na een voorrangsfout rond 13.20 uur in botsing met een personenauto. De auto werd bestuurd door een een 21-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen.


De scooterrijder kwam ten val en werd ter plekke behandeld door de ambulancedienst. Het slachtoffer is met de ambulance meegenomen naar Dinteloord. Daar is het overgeladen in de gealarmeerde traumahelikopter uit Nijmegen. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
 
De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de botsing. De automobilist(e) raakte voor zover bekend niet ernstig gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henri (2-4-2010 om 16:34)
Hallo KLEDJE als je dit al niet meer ziet denk ik dat je als bestuurder van een personenauto maar beter niet meer in de bebouwde kom gaat rijden.Haaientanden en dik twee meter er overheen!
Nijntje (2-4-2010 om 16:18)
Wat is er dan eigenlijk gebeurd? Aan de auto is niets te zien of ik ben kippig? Het is toch ook geen scooter die je gigantisch kan opvoeren dus wat de snelheid betreft zal het wel niet te maken hebben. Veel sterkte voor de scooterrijder en de automobilist.
Harry (2-4-2010 om 16:04)
Beste Kledj, nog nooit daar geweest zeker? kijk dan even naar de 3e foto. overzichtelijk genoeg. Dit lijkt me typisch een gevalletje van een black-out. Gewoon over het hoofd gezien. Maar laat ik me niet aan teveel uitspraken wagen, want ik ben er niet bijgeweest. Sterkte aan de betrokkenen!
Frans (2-4-2010 om 15:59)
Heel veel sterke voor de de slachtoffer en ook zeker van de bestuurster van de auto ik weet wel zeker dat zei het echt niets aan kon doen
Frans (2-4-2010 om 15:58)
Ik rij via deze weg en en stond er vanmidaag ook stil na dat het ongeluk heeft plaatgevonden. sinds ze deze weg hebben vernieuwd is het nog onoverzichtelijker geworden en het zal zeker niet de laatste ongelijk zijn
Jaap Vergeer (2-4-2010 om 15:48)
Als je het leest denk je dat de scooter de fout heeft gemaakt. maar de auto daarentegen heeft de haaientanden tegen op de foto [die haaientanden zeggen tegenwoordig niet zoveel meer lijkt het wel eens]
Cookie-instellingen beheren