Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rode Suzukimotor gestolen in Souburg

Toegevoegd: 02-04-2010, 21.19 uur - Update: 02-04-2010, 23.48 uur
De motor van Serge van Hamersveld uit Oost-Souburg is vandaag ontvreemd.
De motor van Serge van Hamersveld uit Oost-Souburg is vandaag ontvreemd.
© Foto: Serge van Hamersveld
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Vanaf de Ritthemsestraat in Oost-Souburg is vanmiddag een rode Suzukimotor gestolen. Dat meldt de politie.


De motor, een GSX 600F, werd vanmiddag ontvreemd. Het voertuig had het kenteken MT-36-PK.

Mensen die tips hebben, kunnen contact opnemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (3-4-2010 om 10:24)
Deze motor valt gelukkig nogal op, ik zal mijn ogen open houden de komende tijd maar ik vrees dat hij minstens de provincie grens al over is, mocht je hem op korte termijn weer in je bezit hebben Serge, meldt dat dan even hier.
Katrien (3-4-2010 om 09:57)
Idd, op klaarlichte dag en dat in je eigen achtertuin! Beangstigend! Ik hoop van harte dat je motor teruggevonden wordt! Of misschien is de paashaas in deze vredevolle tijd van goede wil en staat onze Suzuki morgen weer in de achtertuin te blinken! Let's hope so!
Oost-souburger (3-4-2010 om 09:36)
Wanneer blijven ze toch is van andermans spullen af,keihard aanpakken,ik hoop dat ze die motor terug zien .controles aan grensen moeten flink aangescherpt worden .
Jody (3-4-2010 om 07:49)
Nou je kan niks meer in de tuin zetten of het is weg. Nou mensen, we moesten maar n camera gaan kopen voor eigen veiligheid
Maria (3-4-2010 om 06:09)
Wat erg,en dan nog op klaarlichte dag,hopelijk word die teruggevonden,maar ben bang dat die elders in het land is,of roemenie mischien.
Cookie-instellingen beheren