Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bekneld bij ongeluk grensplaats

Toegevoegd: 04-04-2010, 12.43 uur
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - Op de Nederlands-Belgische grens bij het Zeeuws-Vlaamse Overslag zijn zondag rond 11.00 uur drie mensen gewond geraakt bij een aanrijding met beknelling.


De melding kwam aanvankelijk binnen als een ongeluk op de Rode Sluisweg, maar later bleek dat de aanrijding zich had voorgedaan op de Kruisstraat bij het gelijknamige, even verderop gelegen dorpje.

Op de weg was een Belgische personenauto tegen een boom gereden. Brandweerploegen uit het Nederlandse Zuiddorpe en Axel werkten samen met een ploeg uit Zelzate om de drie inzittenden van de auto daaruit te bevrijden.

De gewonden zijn met ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in de regio. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. De Belgische politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk.

Vanwege de botsing was de Kruisstraat ongeveer twee uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angelique (4-4-2010 om 21:25)
Ingrid en charlotte: lijkt me prima zoals jullie gereageerd hebben, zou ik ook zo gedaan hebben. jullie kunnen jezelf niets verwijten. toppie gedaan. hopelijk maken de slachtoffers het goed
Brandweerman (4-4-2010 om 20:41)
@ Ingrid en Charlotte, Het is jullie ook niet kwalijk te nemen, vergissen is menselijk en zoals je zelf al aangeeft is het moeilijk in een stresssituatie. Maar jullie hebben tenminste iets gedaan en hulp geboden, een ander rijdt er gewoon voorbij. Een pluim voor jullie, toch goed gehandeld.
Ingrid en Charlotte Visser (4-4-2010 om 19:45)
Als je in paniek bent en het enige waar je aan denkt is het helpen van mensen in een rokende auto, is het moeilijk om onmiddellijk de juiste straatnaam te benoemen. We hebben ons best gedaan en hopen dat de slachtoffers het goed maken. Groeten, De melders van het ongeval
Cookie-instellingen beheren