Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-04-2010, 14.44 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Op het Oranjeplein in Oost-Souburg is vrijdagavond rond 20.30 uur een 16-jarige jongen uit die plaats mishandeld door een groep jongeren.

Het slachtoffer liep met vrienden over het Oranjeplein toen een aantal jongeren naar hen toe kwam rennen. De groep begon op de jongens in te slaan. Twee van hen wisten aan hun belagers te ontkomen. De 16-jarige jongen werd geschopt en geslagen.


De jongen heeft aangifte gedaan bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oostsouburger01 (6-4-2010 om 13:10)
Het wordt gewoon tijd dat er hangplekken voor de jongeren worden gemaakt waarbij ze geen overlast kunnen geven aan anderen zul je dit soort dingen ook minder hebben maarja volgens mij het net echt begrepen door de gemeenter en sturen ze maar meer politie wat geen effect heeft ! maakt het aleen erger
Cobus (6-4-2010 om 09:00)
@Rinus. Als jij de wijkagent al heb gezien, ben jij ws de enige. En al heb jij 'm een keer gezien wil niet zeggen dat hij er wat aan doet. Elke dag rij ik er langst langst, en bijna elke dag staan ze daar. Dus hoog tijd dat er ook eens een keer wat aan gedaan wordt!
Kbeatz (6-4-2010 om 08:16)
Je weet niet eens waarom die gast is gehoekt en iedereen in de gevangennis gooien helpt niet dan komen ze er nog erger uit .
Ad Rem (5-4-2010 om 14:14)
Zwaar straffen !! "Net als in U.S.A. Daar kun je tenminste gewoon in wat voor buurt om welke tijd dan ook over straat... Daar zie je geen crimineel gedrag. Of agressie... Neee want daar gaan ze voor lang achter de tralies.. Dus dan doe je dat niet meer. Ja mensen dat is de oplossing." Wordt wakker !
Hesus (5-4-2010 om 12:30)
@ mitchell, staat u hier al versteld van ? ga dan eens in de rest van de wereld kijken... en wen er maar aan, het word nog erger.
Oost-souburger (5-4-2010 om 12:26)
Ik zou ook niet weten hoe die wijk agent er uit ziet,maar ik denk ook dat het pas echt stopt als we aan zulke onderwerpen geen aandacht meer schenken,want dat willen ze,we moeten op leuke gebeurtenissen richten vind ik .
Cookie-instellingen beheren