Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Jongen mishandeld in Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-04-2010, 14.44 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Op het Oranjeplein in Oost-Souburg is vrijdagavond rond 20.30 uur een 16-jarige jongen uit die plaats mishandeld door een groep jongeren.

Het slachtoffer liep met vrienden over het Oranjeplein toen een aantal jongeren naar hen toe kwam rennen. De groep begon op de jongens in te slaan. Twee van hen wisten aan hun belagers te ontkomen. De 16-jarige jongen werd geschopt en geslagen.

De jongen heeft aangifte gedaan bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onkruid vergaat niet he jammer (4-4-2010 om 15:36)
Ziellige mannetjes zeker die er elke dag rond hangen en graag over willen komen of ze gangsters zijn.ze komen zichzelf nog wel tegen als ze jaartje of 30 zijn geen geld geen ouders meer die alles betalen whopa en dan lekker janken in je bedje.