Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrachtwagen vast op Schroeweg

Toegevoegd: 05-04-2010, 15.07 uur - Update: 05-04-2010, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een vastgereden vrachtwagen zorgt momenteel voor extra drukte op en rond de Schroeweg in Middelburg.


Een Belgische trucker reed rond 14.30 uur met zijn voertuig rechts in de berm. Het gevaarte kon met geen mogelijkheid meer op eigen kracht uit de zachte grond komen en daarom is een bergingsbedrijf ingeschakeld om de vrachtauto weer op de weg te trekken.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. Voorlopig is één rijbaan van het gedeelte tussen Hotel Arneville en de kruising bij de McDonald's deels afgesloten voor het verkeer. De gemeente Middelburg heeft een pijlwagen ingezet om weggebruikers langs de gestrande truck te leiden. Rond 17.45 uur was de weg nog steeds deels gestremd.
 
Op 9 februari zat op nagenoeg dezelfde locatie ook al een truck vast.

Zie ook:
- Schroeweg dicht vanwege vastzittende truck (09-02-2010)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justin (5-4-2010 om 18:35)
Jullie moeten allemaal is niet zo lopen zeiken, zolang jullie niet weten wat er precies is gebeurd moet je ook nie lopen oordelen over iemand.
Chauffeur (5-4-2010 om 17:57)
Nou, das dan de derde keer sinds de "herinrichting" K heb er al meer bijna zien stranden daar. De logische lijn van de weg loopt daar anders dan normaal omdat de belijning naar links verlegd is. De spoorvorming gaat nog op de oude lijn.
Lion (5-4-2010 om 17:25)
Gewoon tussen de lijnen blijven,probleem opgelost. Hij kan ook zijn sper aangooien en achteruut
Adri (5-4-2010 om 16:57)
Om dit probleem te verhelpen moeten auto's ook op rails gaan rijden. Dat is toch duidelijk. Er zijn al duizenden auto's zonder probleem over gereden, versmald of niet. Op de weg letten en je voertuig beheersen, dat is de oplossing.
Peter (5-4-2010 om 16:53)
Waarom moet dat meer dan meer dan 3,5 uur duren voor er een bergingstruck is? Kuzee zit 5 Km weg?? en trekkers hebben we genoeg hier. Misschien denk ik te simpel.
S.lokerse (5-4-2010 om 16:35)
Je moet er niet aandenken als de grond wat steviger was en je zou daar net fietsen. is al de tweede keer in zo,n korte periode ,zet er maar een vangrail naast om erger te voorkomen of moet eerst de bekende put gedempt worden?
Cookie-instellingen beheren