Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Duitser mishandelt agent

Toegevoegd: 05-04-2010, 17.34 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - In de nacht van zondag op maandag is een 21-jarige man uit Duitsland in Renesse aangehouden nadat hij een agent had geslagen.


Rond 01.15 uur werden surveillerende agenten er door de portier van een horecagelegenheid op gewezen dat er op de parkeerplaats aan de Hogezoom vier jongemannen dronken in een personenauto zaten.

De agenten die een kijkje gingen nemen spraken de man, die op de bestuurdersplaats van de personenauto zat aan, en vroegen hem naar zijn rijbewijs en autosleutel. Dit laatste uiteraard om te voorkomen dat de man met de auto zou gaan rijden.

De 21-jarige man wilde echter niet meewerken waarop hem werd verzocht uit de auto te komen. Hieraan werkte hij wel mee, echter op het moment dat hij uitstapte haalde de Duitser uit naar één van de agenten. Hierop werd de man aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (7-4-2010 om 16:39)
@ Gangster: die dan ook straffen ! Ik kom meerdere malen per jaar in Duitsland en het enige waar ik me schuldig aan maak is harder rijden op de snelweg. Probeer bij onze buren nu echt maar niet om een agent een mep te geven, wat daar blijf je wat langer een loge dan hier het geval is hoor !
Gangster (6-4-2010 om 12:47)
Wij Nederlanders doen zeker ook nooit wat in duitsland!?!
Jan (6-4-2010 om 12:12)
Helaas zal ook deze kerel na een paar uur op vrije voeten komen. Het resultaat van een slappe Justitie in Nederland. Walgelijk.
Renessenaar (5-4-2010 om 19:30)
Het loopt de spuigaten uit in Renesse zeker met die duitsers. Oppakken, vastzetten voor een week of vier en vervolgens nooit meer nederland binnen laten.
Steenrozen (5-4-2010 om 18:35)
Ze moetten met zulke rare mensen gelijk korte metten maken laat ze maar gelijk zo,n 1000 euro contant betalen en dan gelijk terug schoppen naar duitsland en nooit meer toe laten hier in nederland maar wel zwart op wit laten zetten dat ze een verbod hebben om in nederland te komen
Nico (5-4-2010 om 17:48)
Fijn hoor, zulke toeristen die denken dat ze in Renesse de bloemetjes ongestraft buiten kunnen zetten. Zulke schooiers direct opsluiten en uitzetten nadat er een boete van een paar duizend euro is betaald.
Cookie-instellingen beheren