Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen vernielen paaltjes in Heinkenszand

Toegevoegd: 05-04-2010, 17.38 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - De politie heeft vannacht twee jongemannen opgepakt wegens het vernielen en stelen van enkele paaltjes.


De politie betrapte de twee 18-jarige mannen toen zij rond 03.45 uur op de Heinkenszandseweg in hun woonplaats Heinkenszand fietsten met alletwee een paaltje in hun hand.

Zo'n tien minuten eerder hadden surveillerende agenten al diverse paaltjes op de weg zien liggen. Nadat zij deze aan de kant hadden gelegd, zagen ze even verderop de twee mannen fietsen. Het tweetal werd aangehouden.

Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (5-4-2010 om 19:10)
Flinke boete en de kosten voor het terugplaatsen van de paaltjes laten vergoeden ! Kunnen zij het niet betalen.....jammer....dan de ouders ,weten zij ook eens wat hun koters uitsteken
Steenrozen (5-4-2010 om 18:29)
Die jongens die dit hebben gedaan moetten ze zelf weer terug zetten met hun mond maakt niet uit hoe ze het dan doen met hun mond dan leren ze deze geintjes wel af stelletje etters