Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval Koudekerke

Toegevoegd: 05-04-2010, 19.29 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Bij een aanrijding op de Duinstraat in Koudekerke is vanavond één persoon om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
Het ongeluk, waarbij naast een personenauto ook een Connexxionbus was betrokken, vond rond 18.35 uur plaats. Drie ambulances, de traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. Ter plekke bleek echter dat de inzittende van de personenauto, een 51-jarige man uit de gemeente Veere reeds overleden was.


Volgens de politie reed de automobilist vanuit Koudekerke richting Zoutelande en naderde de lijnbus vanuit tegenovergestelde richting. Ten tijde van het ongeluk was er sprake van een laaghangende zon. Of dat de oorzaak is van het ongeluk is niet bekend. De weg was tot ongeveer 21.30 uur afgesloten voor technisch onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elly Stroo (10-4-2010 om 18:51)
Voor de dochter van de chauffeur: Gisteren heb ik met je vader gesproken. Het was een emotioneel, maar goed gesprek. Ik denk dat we allebei "blij" waren dat we dit gedaan hebben. Groeten, Elly, vrouw van het slachtoffer
Jan Dekker - Domburg (9-4-2010 om 22:05)
"Eeej..hrauwnikke.." dat was altijd je vrolijke Westkappelse groet naar mij. En ik beschouwde het als een compliment! Onvoorstelbaar dat ik dit nu nooit meer zal horen. Onbegrijpelijk, zo ineens.. Lieve Elly, veel kracht en sterkte toegewenst om dit enorme verlies te kunnen dragen.
Sandra provoost (9-4-2010 om 21:52)
Ik wil elly heel veel sterkte wensen met het verlies. en ook de rest van de familie heel veel sterkte.
J (9-4-2010 om 17:21)
Wat zal ik de discussies missen iedere maandagmorgen over die kakkerlakken en de pannekoeken. r.i.p. piet en alle sterkte aan elly en de familie...........
Jos klomp (8-4-2010 om 22:13)
Nog geen week voorbij, en nu mist iedereen jou al enorm.Kan het nog steeds geen plaats geven. Je was een enorme maat voor me. We zullen je missen Piet. Je was een geziene collega. Jij blijft altijd bij ons. Ik wens alle sterkte aan Elly. Hij blijft altijd bij ons.
Adriaan (8-4-2010 om 20:04)
Ik wil iedereen veel sterkte wensen. vooral elly en andere fam. bedankt voor alles wat je voor de jeugd van hsv westkapelle hebt betekend. dat was heel veel. Adriaan
Cookie-instellingen beheren