Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diefstallen Oostkapelle en Scherpenisse

Toegevoegd: 05-04-2010, 23.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar twee diefstallen. In Scherpenisse werd er ingebroken in een schuur en in Oostkapelle werd een auto opengebroken.

De diefstal in Scherpenisse vond in de nacht van zaterdag op zondag plaats in de schuur bij een woning aan de Westkerkseweg. Uit de schuur zijn een bromfiets en gereedschap met een totale waarde van honderden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken om binnen te komen. Het totale schadebedrag is onbekend.


De autokraak in Oostkapelle werd tussen maandagochtend 11.00 uur en maandagmiddag 12.00 uur gepleegd. Bij de Vier Hoogten werd een geparkeerd staande auto opengebroken. Uit de auto zijn waardepapieren, navigatieapparatuur, enkele tientallen euro's, sleutels, een mobiele telefoon, computerapparatuur en fotoapparatuur met onbekende waarde weggenomen.


Er is geen braakschade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren